23. lipnja 2024.

Poznato šta dobija pobjednik ‘Zvezda Granda’

Spread the love

Sedamnaesta sezona najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu ‘Zvezde Granda’ uskoro se završava, a ‘Grand produkcija’ pripremila je bogat novčani fond za pobjednika kojeg bira publika putem SMS glasova tokom finalne večeri koje će se održati 8. juna u studiju na Košutnjaku.

Međutim, iako će trijumfovati najbolji, ostali finalisti neće ostati oštećeni od strane produkcije, pa će i oni biti nagrađeni.

Pobjednik ‘Zvezda Granda’ dobiće statuu, pjesmu i automobil, kao i kompletan marketing.

Ne samo da će mu produkcija finansirati najbitnije stvari poput televizijskih gostovanja, već će se najbolji tim menadžmenta pobrinuti oko nastupa i gostovanja u najboljim klubovima i diskotekama.

Ali ne smiješi se samo pobjedniku blistava budućnost, već i drugim finalistima koji će pored ugovora sa najvećom produkcijskom kućom i brigom oko nastupa, dobiti i pjesmu. O tome ko će od finalista dobiti numeru od „Granda“ odlućiće stručni muzički tim najveće produkcijske kuće.

Mnoge velike zvezijde izašale su se upravo kroz takmičenje u „Zvezdama Granda“, a najveći uspjeh u posljednje vrijeme bilježi Aleksandra Prijović koja puni koncertne dvorane u regionu.

Da li će neko od njih uspjeti da nadmaši Aleksandru i čak 17 pobjednika najgledanijeg muzičkog šoua, saznaćemo vremenom, a o ko će odnijeti titulu pobjednika sedamnaeste sezone „Zvezda Granda“ saznaćemo u subotu, 8. juna sa početkom u 21 sat.

Podsjećamo, veliko finale „Zvezda Granda“ održaće se u subotu 8. juna, koje možete pratiti od 21 sat na televiziji Pink, Nova BiH, Nova M i Sitel.

Podsjećamo, devet finalista dolazi iz Bosne i Hercegovine, a to su: Sidik Šabanović, Šejla Zonić, Dino Suljić, Mirza Pandur, Antonija Čerkez, Đula Drini, Dejan Dačević, Rijad Rahmanović i Inel Nukić.

administrator