23. lipnja 2024.

EDULAND: Dani otvorenih vrata

Spread the love

Edukacijsko rehabilitacijski kabinet Eduland Tuzla

Edukacijsko rehabilitacijski kabinet Eduland Tuzla… Ko smo mi i kako vam možemo pomoći?

Specijalni edukator i rehabilitator je stručnjak koji ima znanja, vještine i sposobnosti da radi prevenciju, dijagnostiku i tretman djece i osoba sa intelektualnim i razvojnim teškoćama, motoričkim poremećajima i hroničnim bolestima i sa djecom i osobama sa oštećenjem vida.

Imamo vještine i znanje da unaprijedimo sva područja razvoja djece i osoba, da kreiramo porodične i individualne programe rada, da vršimo edukaciju djece, osoba sa teškoćama kao i edukaciju i savjetovanje roditelja i drugih članova porodice.

Promovišemo društvenu ulogu osoba sa invaliditetom, borimo se za inkluzivne vrijednosti i ostvarivanje prava svakog djeteta i svake osobe.

Nismo orjentisani samo na djecu i osobe sa teškoćama, na usluzi smo svakom djetetu, svakoj osobi i svakom roditelju koji treba podršku i priliku za učenje.

Naš tim je edukovan, posvećen svom radu i sa mnogo ljubavi, raširenih ruku dočekujemo svakog klijenta!

Dobro nam došli!

Svoje dugogodišnje iskustvo, znanje i vještine, specijalni edukator i rehabilitator, Lejla Burgić oblikovala je u Edukacijsko rehabilitacijski kabinet Eduland koji će našem gradu ponuditi usluge savjetovanja roditelja i članova porodice, usluge razvojne procjene djece predškolskog i školskog uzrasta, usluge tretmana usvajanja razvojnih vještina i vještina svakodnevnog života, te pružanje podrške u učenju i usvajanju školskih vještina.

“Niko sam ne može činiti velike stvari, ali svako može činiti male stvari s velikom ljubavlju. Tek zajednički možemo činiti velike stvari.” Vaš Eduland tim!

administrator