Evo koliko je Aleksandra Prijović zaradila nakon pet koncerata u Areni

Spread the love

Aleksandra Prijović je koncertima u Zagrebu prema prvim procjenama navodno zaradila 2,780.000 eura.

Aleksandra Prijović je sa svojih pet spektakularnih koncerata oborila rekorde Arene Zagreb, a sada su počele kružiti informacije o cifri koju je zaradila.

Kroz pet dana Aleksandrine koncerte došlo je pogledati oko 90 tisuća ljudi, a prema prvim procjenama ona je od prodaje karata zaradila oko 2,780.000 eura. Cijena najpovoljnije karte iznosila je 25 eura, a one najskuplje 130 eura, prenosi Dnevnik.hr.

Naravno, to nije njezina ukupna zarada, jer dio otpada na troškove zakupa Arene, scenografiju, produkciju, bend i ostale slične stavke. No prema, cjeniku Arene Zagreb ona je njezin prostor za svih pet koncerata platila oko 120 tisuća eura, a zaradila je oko 2,5 milijuna eura čiste zarade.

A zahvaljujući Aleksandri profitirali su naravno i zagrebački hoteli, aparatmani, taksisti, ugostitelji, ali i prijevoznici iz čitave Hrvatske i susjednih zemalja odakle su pristizali brojni obožavatelji.

Inače, prije Zagreba, Aleksandra je nastupia u Sarajevu te u Beogradu u kojem je nakon tri koncerta, prema proračunima medija, nakon je što otplatila sve troškove i porez, uzela 946.206 eura.

administrator