Januar 2024. će posebno biti težak za dva horoskopska ZNAKA

Spread the love

Prema poznatom ruskome astrologu Pavelu Globi, januar 2024. godine bit će izuzetno težak za dva znaka Zodijaka – Ovna i Ribe. Globa, astrolog s gotovo 40 godina iskustva, dijeli svoje prognoze i upozorava na izazove koje će ova dva znaka Zodijaka morati suočiti u prvom mjesecu nove godine.

OVNOVE ČEKAJU IZAZOVI

Ovnovi bi trebali biti posebno oprezni u januaru kada su u pitanju ogovaranje i lažne glasine koje bi mogli čuti o sebi. Zlobni komentari mogli bi ih dovesti do neprijatnih situacija, ugroziti poslovne odnose te čak rezultirati gubicima na važnim projektima. Astrolog upozorava da će laži širiti osoba zavidna njihovom uspjehu, što može izazvati i konflikte s porodicom i bliskim osobama. Ovaj mjesec može također donijeti izazove u realizaciji planova koje su Ovnovi smatrali lako ostvarivima.

RIBE POD STRESOM

Ribe će se suočiti s intenzivnim stresom i umorom od problema koje nose sa sobom. Ako su skloni lošim navikama i samodestrukciji, ovi problemi će kulminirati u januaru. Globa savjetuje Ribama da potraže podršku svojih bližnjih te da ne gube vrijeme na samosažaljenje. Odgađanje rješavanja problema samo će rezultirati pogoršanjem stanja. Ovo je vrijeme kada će Ribe morati pronaći snagu u sebi i preuzeti kontrolu nad svojim životom. Astrolog naglašava važnost traženja pomoći i podsjeća ih da imaju snage pronaći izlaz iz kriznih situacija, kako za sebe, tako i za druge.

Ovi astrološki savjeti mogu pomoći Ovnovima i Ribama da se pripreme za izazove koji ih čekaju u januaru te da pronađu načine kako efikasno upravljati stvarima koje dolaze.

administrator