Ljubav i nakon 25 godina Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas 

Spread the love

Na prvom susretu rekao joj je kako će biti otac njene djece

Jedan od najmoćnijih holivudskih parova Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas ove godine slave četvrt stoljeća veze.

U rujnu će proslaviti 80. rođendan, no najveća fešta ove godine za proslavljenog američkog glumca i oskarovca Michaela Douglasa bit će proslava 25 godišnjice veze s četvrt stoljeća mlađom suprugom, glumicom velškog podrijetla, također oskarovkom Catherinom Zeta-Jones. Smatraju ih jedinim od najmoćnijih holivudskih parova, a da se Michael Douglas i Zeta-Jones niti nakon tolikih godina nisu zasitili jedno drugog, govorili su njihovi zaljubljeni pogledi na ručku s prijateljima u restoranu Tre Lune u kalifornijskom gradu Montecitu.

Njihova ljubavna priča je doista posebna. Upoznali su se u ljeto 1998. u Francuskoj na Deauville Film Festivalu, gdje je Catherine promovirala svoj film “The Mask of Zorro”, a Michael Douglas je kao jedna od glavnih zvijezdi festivala od organizatora zatražio mjesto za njezinim stolom. Nakon večere pozvao ju je na još jedno piće u u bar i rekao joj: “Znaš, bit ću otac tvoje djece”.

Tom porukom iz neba pa u rebra nije nimalo impresionirao stasitu Velšanku, koja mu je hladno rekla da zna mnogo o njemu, te da je vrijeme da si zažele laku noć.

Nakon prospavane noći Douglas se ispričao porukom koju joj je ostavio na recepciji i buketom cvijeća, a prije rastanka Catherine mu je dala svoj broj telefona. Više nije navaljivao, a nakon prvog spoja u ožujku 1999. sve je išlo – glatko. Njihov sin Dylan Michael, također glumac, rođen je u kolovozu iduće godine, a tri godine kasnije dobili i danas 20-godišnju kćer Carys Zetu, koja gradi karijeru glazbenice.

Vjenčali su se “na brzaka” u prosincu 2000. u njujorškom hotelu Plaza, prije nego što je Catherine Zeta-Jones započela snimanje svog kultnog filma “Traffic”. Njihova sreća i dalje traje. A lani je glumica blistala od sreće na Filmskom festivalu u Cannesu, gdje je njezinom suprugu dodijeljena nagrada za životno djelo. Tada je pozornost medija privukla zaručničkim prstenom, impresivnom vintage komadu nakita s potpisom Freda Leightona, koji krasi dijamant od deset karata s 28 manjih briljanata, čija je vrijednost procijenjena na 350 tisuća dolara.

“Ljubav se ne mjeri i ne može mjeriti novcem, ali čim sam ugledao taj prsten zamislio sam ga na ruci žene s kojom sam odlučio provesti ostatak svog života”, izjavio je Michael Douglas, koji se posljednjih godina uglavnom posvetio produkciji. Među najavljenim projektima najviše pozornosti izaziva igrani mini serijal o predsjednicima Ronaldu Reaganu i Mihajlu Gorbačovu, čiji je susret na Islandu 1986. bio veliki korak u okončanju politike hladnog rata.

Valtertuzlanski.com / Glorija.hr

administrator