Spread the love

Čekajte da smirim puls

Numerom „Drugačija“ Marija Šerifović otvorila je koncert u potpuno rasprodatoj zagrebačkoj Areni.

-Dobro veče Zagrebe, čekajte da smirim puls- rekla je Marija na samom početku koncerta, a publika joj je uzvratila gromoglasnim aplauzom!

Nakon 20 godina karijere, ovo je prvi Marijin koncert u Areni Zagreb, a ona je nastup nastavila numerama sa novog albuma pod nazivom „Dolazi ljubav“ koji je izdala prošle godine.

Uslijedile su i pjesme „Ja sam“, „Idi dok te volim“, „Ko broji moje rane“, a potpuna euforija je nastala kada joj se na bini pridružio Matija Cvek sa kojim je izvela duetski regiolni hit „Pola Sunca“.

Ovu pjesmu koja je nedeljama bila broj jedan na svim muzičkim platformama, uz Mariju i Matiju u glas su pevali njeni najveći fanovi u krcatoj Areni Zagreb.

Nakon albuma pod nazivom „Dolazi ljubav“ koji je izdala u oktobru prošle godine, Marija je najavila da će ova, 2024. godina biti obilježena regionalnom turnejom, tokom koje će obići veliki broj gradova!

Koncertom u Zagrebu Marija Šerifović je započela veliku regionalnu turneju, a u prodaj su karte za solističke koncerte 6. aprila u Podgorici, 10. maja u Slavonskom brodu, 25.

administrator