Oborio sve rekorde: Evo koliko je Dino Merlin zaradio od koncerata u Zagrebu

Spread the love

Karijera bogata hitovima poput “Sve je laž”, “Rane”, “Sredinom” i “Kad si rekla da me voliš” privukla je publiku da ne propusti koncerte sarajevskoga muzičara

Merlin je u Areni oborio sve rekorde, a s njim je u četiri dana pjevalo gotovo 90.000 ljudi, koji za ulaznice nisu štedjeli

Dinomanija je deset dana vladala Zagrebom. Sarajevski čarobnjak Dino Merlin dva vikenda zaredom nastupio je u Areni Zagreb, na četiri rekordno rasprodana koncerta. Na svakom od nastupa bilo je oko 22.000 fanova i time je Merlin u četiri noći okupio gotovo 90.000 vjernih obožavatelja piše 24Sata.

Karijera bogata hitovima poput “Sve je laž”, “Rane”, “Sredinom” i “Kad si rekla da me voliš” privukla je publiku da ne propusti koncerte sarajevskoga muzičara. Ulaznice za koncerte bile su rasprodane mjesecima unaprijed, a cijene u pretprodaji nisu bile nimalo niske.

Najjeftinija ulaznica bila je za parter, po cijeni od 35 eura, a mjesta na tribinama prodavali su u nekoliko cjenovnih kategorija, od 30 do 45 eura, s tim da su najjeftinije imale ograničen pogled. Najvatrenija publika kupovala je mjesta u “fan pitu”, za koji je karta koštala 70 eura. Za one koji uz muziku vole pijuckati u miru, u prodaji su bila mjesta za VIP barskim stolovima, koja su iznosila po 120 eura. Svi oni koji vole intimu mogli su kupiti mjesto u VIP loži po cijeni od 130 eura ili u salonu po cijeni od 80 eura.

Ulaznice za parter bile su najpovoljnije, nakon onih za tribine koje su imale smanjen pogled na pozornicu. Merlin je s 22.000 prodanih ulaznica po večeri oborio rekord posjećenosti. Uzevši u obzir cijenu ulaznice za parter, koji je bio najpovoljnija kategorija s pogledom usmjerenim prema bini, i podatak da je na jednom koncertu bilo 22.000 ljudi, dolazimo do računice od 770.000 eura.

administrator