Ovi slavni muškarci zakleli su se na vječnu ljubav starijim suprugama

Spread the love

Glumac koji je dobio službenu ponudu da bude novi James Bond Aaron Taylor-Johnson (33) u braku je s rediteljicom Samanthom Taylor-Johnson (57) i imaju dvoje djece. Nakon što je zbog ponude za novog Bonda privukao veliku pažnju, mnogi su ga počeli kritizirati zbog velike razlike u godinama između njega i supruge.

Par se upoznao kada je on imao 18, a ona 42 godine, a glumac je osjetio potrebu da odgovori na kritike.

Emmanuel Macron (46) i Brigitte (70)

Još otkako je Macron objavio kandidaturu za premijera, par trpi linč zbog velike razlike u godinama. Par se upoznao 1995. u školi koju je on pohađao, a u kojoj je Brigitte radila kao profesorica francuskog jezika i književnosti i vodila dramsku grupu.

Ona je već tada bila majka troje djece, koji su bili Macronovi vršnjaci, a Brigitteina kći Laurence pohađala je isti razred kao i on. Naposljetku, par se vjenčao 2007. godine.

– Deset godina odgađala sam udaju jer toliko je trebalo da djecu izvedem na pravi put. Možete samo zamisliti što su sve morali slušati, no ja nisam željela poslije žaliti ni zbog čega. Emmanuelu sam se oduvijek divila. Imala sam puno briljantnih učenika, no nitko nije imao takve sposobnosti, ispričala je Brigitte jednom prilikom.

Heidi Klum (50) i Tom Kaulitz (34)

Upoznali su se dok je ona snimala Germany‘s Next Top Model, a vjenčali su se u tajnosti 2019. godine na otoku Capriju.

– Za mene su godine samo broj. Ponekad se pogledam u ogledalo i pomislim: ‘O da, imam 50.’ Ali iznutra se osjećam kao da mi je 25. Moj muž ima 34 godine i znam da imam više energije od njega, rekla je nedavno manekenka.

Priyanka Chopra (41) i Nick Jonas (31)

administrator