Spread the love

„Napokon me je primijetila“

Šejla Zonić bila je anonimna djevojka koja se na društvenim mrežama proslavila pjevanjem hitova Marije Šerifović, a sad je svojim maestralnim talentom raspametila i žiri i gledaoce „Zvezda Granda“.

Ove subote Šejla je bila jedini ženski izazivač koji je oduševio sve i prošao u narednu rundu takmičenja, a za Grand simpatična kandidatkinja otkrila je svoje impresije i priznala da cilja na pobjedu u najgledanijem šou programu.

– Jako sam zadovoljna svojim nastupom, sa tim što uvijek ima prostora za rad i za nešto bolje, više, tako da sljedeći put idem jako i grizem. Žao mi je što sam ja jedina ženska takmičarka koja je prošla dalje. Konkurencija je bila zaista jaka tako da razumijem i članove žirija, nisu imali lak zadatak, ali eto, mi koji smo tu idemo dalje– istakla je Šejla za Grand.

Na pitanje i da li joj to imponuje i kako se osjeća povodom toga što je jedina ,,odabrana“, odgovara:

– Svakako da mi imponuje. Nije svejedno stati ispred svih tih ljudi koji su jako iskusni i dobro znaju svoj posao, i da ti na kraju upute sugestije, i kritike i pohvale, to je zaista velika čast.

Ono što je ostavilo najveći utisak jeste komentar članice žirija Marija Šerifović, koja je nakon Zonićkinog nastupa prokomentarisala.

 Je l’ si ti ona Šejla koja je pjevala moje pjesme na Tik-Toku? Sjećam te se još od tad, drago mi je što sam imala priliku da te čujem uživo, samo tako nastavi, odlična si – istakla je Marija, a mi smo pitali Šejlu kako se osjeća zbog toga što je se jedna takva zvezda sjetila.

– Napokon me je primijetila – sa osmjehom je rekla takmičarka pa otkrila kako reaguje na pohvale, ali i sugestiju da mora da poradi na personalitiju:

– To je meni jako drago, Mariju kao i sve ostale članove žirija jako cijenim kao muzičare i svi su zaista izuzetni. Rekli su mi da moram da poradim na scenskom nastupu, tako da eto, biće bolje, nek’to bude iznenađenje za sljedeći putDajem sebi obavezu za to.

https://www.youtube.com/watch?v=Audff8wVXSM

Za kraj, na pitanje dokle misli da će u ovom takmičenju dogurati, Šejla je ko iz topa odgovorila:

– Do pobjede! Imam veliku podršku iz Sanskog Mosta odakle sam, ali i Tuzle, grada u kom sad živim i odgovornost prema sebi i prema svima njima.

Kompletan intervju možete pogledati u videu na početku teksta, a Šejlin nastup u „Zvezdama Granda“ pogledajte u nastavku.

https://www.youtube.com/watch?v=r5CC2xgaglg

Valtertuzlanki.com / Zvezde Granda

administrator