15. lipnja 2024.

Večeras prvi od pet koncerata Aleksandre Prijović u Zagrebu, cijene ulaznica su paprene

Spread the love

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović nastavlja sa velikom turnejom “Od istoka do zapada”, tokom koje je već napravila nekoliko velikih koncerata u Beogradu, Sarajevu, Nišu…

Na red je došao i famozni Zagreb, gdje će Aleksandra Prijović nastupiti čak pet puta. Poređenja radi, u Beogradu i Sarajevu je imala po tri velika koncerta.

Ulaznice za prva tri zagrebačka koncerta bile su rasprodane u roku od 24 sata, dok je za četvrti bilo potrebno malo više od 48 sati. Prije dvije sedmice je službeno rasprodan i peti koncert.

Ulaznica za koncerte Aleksandre Prijović u Zagrebu u službenoj prodaji više nema, ali se mogu pronaći na internetu i to po mnogo višoj cijeni.

Ulaznice za drugi Aleksandrin koncert mogu se kupiti za čak 100 eura, što je tri puta više nego što su koštale u slobodnoj prodaji. Zanimljivo je da neki korisnici prodaju ulaznice za njen peti zagrebački koncert po još skupljoj cijeni od 120 eura.

Aleksandra Prijović je sinoć obavila probu u Areni Zagreb, u kojoj će nakon današnjeg koncerta pjevati i 2., 3., 4. i 6. decembra.

U karijeri je Aleksandra Prijović snimila tri albuma, a posljednji album, Devet života, oborio je sve rekorde slušanosti

administrator