Zavirite u luksuznu jahtu Lepe Brene

Spread the love

To je lijep mali brod od oko 30 metara…

Čim zatopli, bračni par Živojinović se penje na svoju jahtu kojom inače plove jadranskom obalom od Rijeke do Budve

Pjevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović imaju svoju jahtu koja, prema pisanju medija, košta oko 6 milijuna eura. Iako je puno pričala o njoj, pjevačica je sama otkrila da ima čak šest spavaćih soba.

Čim zatopli, bračni par Živojinović se penje na svoju jahtu kojom inače plove jadranskom obalom od Rijeke do Budve.

– Putujemo jer su putovanja, raznolikost i daljina tajni osvježivači kreativnosti našeg uma – otkrila je jednom prilikom Brena.

Pjevačica na svojoj jahti često ugosti rodbinu, prijatelje i kolege, a kada se usidri na obali, često je se može vidjeti kako se dobro zabavlja.

Jahta je fotografirana izvana već nekoliko puta, a njezina prijateljica Mirjana Antonović svojedobno je na Facebooku objavila fotografije unutrašnjosti jahte.

– Par slika s Brenine i Bobine jahte. Šteta što sam bila malo bolesna, pa nisam mogla u potpunosti uživati – napisala je Mirjana, Brenina prijateljica, koja se našla na sudu s Miroslavom Ilićem zbog utvrđivanja očinstva za njezina sina, uz fotografije interijera, pokazavši tako svu raskoš.

Dnevni boravak je prostran, s velikim televizorom, a na mramornom stolu, osim slatkiša i voća, vidi se i novčanik pun kovanica. Jedna od spavaćih soba imala je čak i svoju kupaonicu, a pazilo se na svaki detalj pa su i ručnici bili brendirani i u boji pločica.

– Pa, to je lijep mali brod od oko 30 metara, s pet ili šest spavaćih soba. Nije to bio samo dar za naše duše. Htjeli smo nešto sebi priuštiti jer je bila specifična situacija – rekla je Brena i dodala kako “voli vodu i more”.

administrator