15. lipnja 2024.

Četiri Arene u Zagrebu za gostovanje Lepe Brene!

Spread the love

“Bit će to koncerti za pamćenje, obećajem”!

Svečano objavljujem da ćemo, zbog velikog interesa naše publike, otvoriti zagrebačku Arenu i 10. decembra, rekla je regionalna zvijezda.

Regionalna diva Lepa Brena najavila je svoju četvrtu zagrebačku Arenu.

– Ovu predivnu zimsku večer uživam pored upaljenog kamina i jedne čaše vina, baš sam sretna što se čujemo! Nadam se da je ova zimska noć ugodna i vašim slušateljima. Zaista velika hvala publici iz Hrvatske, Zagreba i svima onima koji su dosad kupili karte za 6 i 7. decembar. S radošću mogu reći da je i 9. decembar rasprodan i svečano objavljujem da ćemo, zbog velikog interesa naše publike, otvoriti zagrebačku Arenu i 10. decembra – rekla je omiljena pjevačica svih generacija za Extra FM.

 Ja zbilja imam jednu veliku, istinsku želju zahvaliti se svojoj publici na svoj podršci, da iz 2024. godine izađemo sretni, veseli, s pozitivnom energijom, s jako dobrom kondicijom koja će nam trebati za koncerte. Sigurno će ti koncerti biti vrlo inovativni, posebni i drugačiji. Želim obradovati publiku s novitetima u vizualnom i glazbenom smislu. Za mene je važno da moja publika dođe sretna, raspoložena, da tu jednu dobru i pozitivnu energiju, kad se završe koncerti, pamte i nose u sebi jedan duži period. Bit će to koncerti za pamćenje, to mogu obećati svojoj publici – dodala je pjevačica.

– Moja ekipa i ja već krećemo raditi poseban plan i program za zagrebačku Arenu. Znam da će to biti jedan fantastičan pozdrav s 2024. godinom i ulazak u novu – zaključila je.

Svi koji žele uživati u vrhunskoj produkciji i hitovima poput “Hajde da se volimo”, “Čik pogodi”, “Uđi slobodno”, “Pazi kome zavidiš”, “Jugoslovenka” i brojnim drugima, ulaznice mogu osigurati putem Eventim sustava.

administrator