Đorđa Davida pustili iz Sjeverne Makedonije

Spread the love

Đorđe David je doputovao u Beograd, i za sutra najavio konferenciju za medije.

Pjevač i član žirija “Zvezda Granda”, Đorđe David napustio je Severnu Makedoniju nakon saobraćajne nesreće u kojoj je naleteo na ženu, koja je šetala auto-putem, i usmrtio je.

Naime, Đorđe David je doputovao u Beograd i za sutra je najavio konferenciju za mediju gdje će otkriti sve detalje vezano za saobraćajnu nezgodu koja mu se dogodila.

Prema posljednjim informacijama, prvo je došlo do sudara dva automobila, “folksvagena polo” kumanovskih registracija i “folksvagena golf” skopskih registarskih oznaka. Kako se ističe u saopštenju, do tog sudara je došlo kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u kontra-smjeru.

“Nakon tog prvobitnog sudara, putnica iz vozila kumanovskih registracija je izašla iz automobila i u tom trenutku na nju je naleteo automobil ‘Opel insignia’ srpskih registarskih oznaka. Žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je preminula”, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako se dodaje, izdat je nalog za obdukciju stradale žene, ali i za ispitivanje uzoraka krvi i urina ostalih učesnika koji su trenutno hospitalizovani sa lakšim povredama.

“Prikupljeni su tragovi i materijalni dokazi koji će biti predmet veštačenja kako bi se precizno utvrdili uzroci saobraćajne nezgode”, dodaje se u saopštenju, a prenosi “Telegraf”.

administrator