Đorđe David pokosio ženu na autoputu, ona poginula, on lakše povrijeđen

Spread the love

Rock muzičar Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, doživio je saobraćajnu nesreću noćas u Sjevernoj Makedoniji u kojoj je smrtno stradala jedna žena.

Nesreća se desila sinoć oko 20 sati, na magistralnom putu Kumanovo – Granični prelaz Tabanovce. Kako nezvanično saznaje “Blic”, djevojka je ušla na autoput u suprotnom pravcu i sudarila se sa drugim automobilom. U tom momentu su oba automobila ostala na sredini puta popriječeni.

Tada je Đorđe David naletio na njih jer je bila magla i nisu imali farove, kao ni bilo kakve oznake.

Žena koja je poginula je stajala pored vozila, a pjevač ju je pokosio, dok se drugom vozaču bore za život.

Automobil Đorđa Davida je potpuno uništen, a on ima posjekotine na ruci. Đorđu Davidu je urađen i alko-test i ustanovljeno je da nije bio pijan.

– Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno djevojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala – rekao je Đorđe i dodao da za sad ostaje u Makedoniji kako bi ispoštovao proceduru u ovakvim slučajevima.

administrator