Drama u Sloveniji: Snažna oluja prevrnula nekoliko kamiona

epa11054629 A person walks on a snow covered street, in downtown Kristiansand, Norway, 03 January 2024. The buses are cancelled, the schools are closed and employees are encouraged to have a home office due to the storm in recent days. EPA-EFE/TOR ERIK SCHRODER NORWAY OUT

Spread the love

Jaka oluja koja je danas pogodila Sloveniju prevrnula je nekoliko kamiona na regionalnom putu kod Podnanosa, zbog čega je promet vrlo otežan, a među kamionima je i jedan koji je vozio muškarac iz Srbije.

Kako prenosi portal 24UR 61-godišnji muškarac iz Srbije nije povrijeđen.Prethodno, na istom mjestu prevrnuo se strani kombi sa prikolicom, a 45-godišnji vozač, državljanin Rumunije, i njegov putnik nisu povrijeđeni.Nevrijeme je izazvalo probleme i 23-godišnjem vozaču kamiona s prikolicom, koji se od naleta prevrnuo na desnu stranu, a vozač iz Hrvatske je s lakšim ozljedama prebačen na liječenje u bolnicu u Ajdovščini.Oluja pravi velike probleme na području Sjeverne Primorske, a udari vjetra dostižu i više od 100 kilometara na sat.Zbog nevremena je zatvoren i primorski magistralni put od priključka Kastelec i Kozina prema Ljubljani, a Saobraćajno – informativni centar pozvao je vozače da se pridržavaju ograničenja.

administrator