Eva Longorija na plaži U MINI BIKINIJU izazvala HISTERIJU

Spread the love

MA, G-O-S-P-O-Đ-O, KAPA DOLE! Eva Longorija na plaži U MINI BIKINIJU izazvala HISTERIJU – ovo je NESAVRŠENO TIJELO ŽENE U 49. GODINI i baš zato je SAVRŠENO

Eva Longorija uživa na porodičnom odmoru u španskoj Marbelji, a paparaci su uhvatili slavnu glumicu na plaži dok se igrala sa svojim četvorogodišnjim sinčićem Santjagom. Latino diva je uživala u sunčanju i kupanju u crnom, modernom bikiniju sa nitnama, a malo ko je ostao ravnodušan na pojavu ove 48-godišnjakinje.

Eva u 48-oj zaista izgleda očaravajuće!

Eva Longorija zaista izgleda nevjerovatno dobro, posebno u svjetlu činjenice da je jedna od malobrojnih dama iz svjetskog džet-seta koja je sebi dala luksuz da ostari prirodno i nije se podvrgla estetskoj hirurgiji.

Holivudska glumica redovno vježba i to se na njenoj zategnutoj, laskavoj figuri jasno i vidi, a s druge strane mrvica celulita i potpuno normalno žensko tijelo, koje ne izgleda nedostižno, čine da bude još primamljivija i atraktivnija!

 

Definitivno nam treba više fotografija poput Evinih, na kojima su normalne, opuštene žene, zadovoljne sobom. Longorija je plažom paradirala i sa ovlaš zavezanom kosom i bez šminke, a moramo da priznamo da je i bez iste riječ o veoma lijepoj ženi.

Prirodna žena neopterećena savršenstvom!

 

Ove fotografije oduševile su publiku, a na društvenim mrežama i portalima nizali su se brojni komplimenti. “Sviđa mi se što nije otišla pod nož kako bi napravila od svog tijela ono koje se uklapa u holivudske standarde – sa lažnim grudima i zadnjicom. Izgleda očaravajuće”, “Izgleda savršeno”, “Mogu samo da kažem VAU”, “Sjajna je i lijepo je vidjeti normalnu žensku figuru”, “Fantastično”, “Fenomenalna figura”, “Izgleda bolje nego duplo mlađe djevojke”, samo su neki od komentara.

Proslavljena 48-godišnjakinja nije došla do ovakve figure bez mnogo truda. Ona je priznala da je probala brojne dijete, ali da joj jednostavno ne ide i da se najbolje oseća kada može da jede sve. Ali, zato svakodnevno naporno vježba. “Za mene je vježbanje kao meditacija”, rekla je ona jednom prilikom. Longorija praktikuje dizanje tegova, jogu, TRX vježbe, pilates, vježbe snage….

U našoj galeriji pogledajte sve njene fotografije.

 

administrator