Kejt je sinoć pokazala KLASU BEZ PREMCA sa krunom starom 100 GODINA i u BIJELOJ VJENČANICI

Spread the love

Kejt Midlton je sinoć na državničkom banketu u Bankingemskoj palati ponovo dokazala da sa pravom važi za ženu besprijekornog modnog ukusa. Princeza se na svečanoj zabavi, održanoj u čast južnokorejskog predsednika Jun Suk Jola i njegove supruge Kim Keon-Hi koji su u zvaničnoj posjeti Velikoj Britaniji, pojavila u glamuroznom, upečatljivom izdanju.

Lijepa Britanka izabrala je svečanu, otmenu toaletu u bijeloj boji koja bi lagodno mogla da prođe i kao svedena vjenčanica, a na divan način istakla je njenu vitku, vretenastu figuru.

Haljinu potpisuje dizajnerka Dženi Pakam, čije kreacije Kejt najčešće bira u ovakvim prilikama, a krase je naramenice, kao i lepršavi rukavi sa zlatnim, izvezenim detaljima na obodu.

  Kejt Midlton je uz ovaj prefinjen komad ponijela i bijele, svečane, dugačke rukavice, a sve je zaokružila skupocijenim nakitom, koji je pritom dio porodičnog naslijeđa i kraljevske tradicije.

Naime, nosila je dijamantske minđuše koje su pripadale pokojnoj kraljici Elizabeti, kao i lentu, te orden kraljevske porodice, ali i žuti broš sa Elizabetinim likom. No, svakako se posebno isticala prelijepa tijara Strathmore Rose koja je originalno pripadala kraljici Elizabeti, kraljici Majci, koju je pak ona dobila na poklon od roditelja još davne 1923. godine.

Šta vi kažete na ovo jednostavno, otmeno Kejtino izdanje?

administrator