Spread the love

Četrdesetdvogodišnja Fatima osvojila je kontroverznog Havijera Mileja neposredno prije nego što se razvela.

Argentinska glumica Fatima Florez, koja je postala poznata imitirajući poznate ličnosti i vodeći televizijske kvizove, neočekivano je postala globalno poznata kada je njen partner Havijer Milej trijumfovao na izborima, postavši novi predsjednik Argentine. Njihova veza je započela u julu iste godine, a javnost je bila svjedokom brze transformacije Fatime iz zabavljačice u novu prvu damu zemlje.

Fatima i Havijer su započeli svoju vezu u julu ove godine, a upoznali su se u decembru 2022, dok je ona još bila u braku sa suprugom s kojim je provela 22 godine. Razvela se u februaru.

Njihova ljubavna priča privukla je pažnju, a Fatima je javno iskazala podršku svom novom partneru. Međutim, njihovu vezu pratile su kontroveze , posebno na društvenim mrežama, gde su dobili različite reakcije, ali se nisu obazirali na njih, a svoj odnos opisali su kao “egzotičan”.

Kada su svijetu objelodanili da su zajedno, Havijer je podijelio na mrežama fotografiju svoje djevojke i svojim pratiocima poručio: “Moja ljubav Fatima Florez već je glasala…!!! ŽIVJELA JE*** SLOBODA”.

administrator