Komentar Zlatana Nalića nakon utakmice protiv Rudara

Spread the love

U nedjelju je na Gradskom stadionu u Kaknju odigrana utakmica 16. kola Prve lige Federacije BiH između FK Rudar i FK Sloboda Tuzla u kojoj su izabranici Zlatana Nalića osvojili jednu bod odigranu 2:2 (1:1).

Trener Zlatan Nalić bio je zadovoljan osvojenim bodom uzimajući u obzir uvjete za igru ​​koju je ponudio Gradskom stadionu u Kaknju.

-S obzirom na okolnosti u kojima smo igrali, mislim da je ovo dobar rezultat. Nismo zadovoljni jednim bodom, ali kada se odigramo u ovako čudnim okolnostima moramo biti zadovoljni. Imam zamjerku svom timu na prvo poluvrijeme, što je bio preduslov za drugo poluvrijeme koje je bilo kakvo ste vidjeli. To je nešto što zamjerim svojim igračima i na tome ćemo raditi u narednim danima, izjavio je Nalić nakon utakmice, te poručio da njegovu ekipu čeka još 14 utakmica do kraja prvenstva.

-Još 14 utakmica ima do kraja sezone, bit će tu kikseva s naše strane, ali i strane naših rivala na tabeli. Na kraju se sabiraju bodovi, a vjerujem da ćemo se vratiti na pobjednički kolosijek. Moramo se sada spremiti za teško gostovanje u Bihaću i odigrati dobro protiv Jedinstva kako bismo ostvarili rezultat koji nam odgovara, izjavio je šef stručnog štaba FK Sloboda Tuzla, Zlatan Nalić.

administrator