Spread the love

Nakon što je zavladala euforija zbog pjevačice koja, kako bismo rekli pjeva cajke, moram priznati da sam se i ja našao u debati, gdje su zagovarali zabranu, a znamo da iz toga nikada nije ništa dobro. Zašto bi uostalom netko zabranio nečiji rad i trud samo zato što se nekom to ne sviđa.

Ali da ne duljim, mene ionako ne zanima ta muzika već kako su se obukle dame na bini. Zvijezdu ćemo izostaviti, njezina odjeća mi nije napeta, no zato jest ona njezinih gošći.

Rozgica je došla u svom klasičnom izdanju – haljini. Haljina je lijepa, ali prije je za neki event, mogla je ipak malo više scenski izgledati, znala je da su sve okice iz regije uprte u te koncerte.

No zato je Lepa Brena pomela obje! Neka se zna tko je gazdarica, pa i na tih 5 koncerata na kojima je pjevala njezina pulenka i snaha.

Brena je na binu izašla s najvećim šeširom koji sam vidio u posljednje vrijeme i nije ga skinula. Znate i sami da rijetko koja pjevačica, možda Madonna ponekad, nosi šešir na nastupu jer svi traže da vide tko pjeva, a i one se žele zbližiti sa svojim fanovima. Koliko je poznato Breni to ne treba, nju ionako već desetljećima obožavaju.

Mlade djevojke moraju na sebe stavljati sve i svašta radi imidža i popularnosti, ali ne i Brena. Uz šešir, koji je bio glavna zvijezda stajlinga, nosila je odijelo s duplim kopčanjem. Nismo je vidjeli u jednostavnijem izdanju odo ovoga, a znamo da su šljokice i resice bili njezin zaštitni znak. Iznenadila nas je – i to ugodno!

administrator