Marija Šerifović se oglasila nakon incidenta i prekida novogodišnjeg nastupa u Zenici

Spread the love

“Nenormalni ljudi”

E pa evo i mene u ovoj 2024. godini – mrtva umorna. Želim da se zna da je bez obzira na neke čudnjikave okolnosti, pomalo nenormalne ljude meni večeras u Zenici bilo lijepo, rekla je Šerifović

Marija Šerifović, popularna srbijanska pjevačica, uvela je sinoć nekoliko desetina hiljada Zeničana i gostiju u 2024. godinu.

Iako je atmosfera bila odlična, Šerifović je zbog incidenta svoj nastup završila 15 minuta ranije prije planiranog. Nju je, naime, neodgovorni pojedinac gađao petardama na bini.

– Dragi, dobri ljudi, zbog kretena ćemo ovu situaciju završiti 15 minuta ranije. Ja sam sigurna da neko ko je u blizni te osobe zna ko je ona je pa je nađite i je**te joj vi mater posle, OK?, rekla je sinoć Šerifović.

Nakon svega ona se oglasila na Instagramu i poručila da joj je, uprkos incidentu, u Zenici bilo lijepo.

– E pa evo i mene u ovoj 2024. godini – mrtva umorna. Želim da se zna da je bez obzira na neke čudnjikave okolnosti, pomalo nenormalne ljude meni večeras u Zenici bilo lepo, rekla je ona.

Potom je svima poželjela sretnu novu godinu.

– Tako da hvala vam što ste došli. Vidimo se ponovo nekada, negde. Živi bili. Volim vas. Laku noć i srećna nova godina, kazala je Šerifović.

administrator