Mediji iz Hrvatske: Prva dama iz susjedstva ponovo je opravdala epitet najelegantnije u regiji

Spread the love

U očaravajućoj crnoj haljini plijenila je svu pozornost!

Mirelu Bećirović krasi i epitet najelegantnije prve dame regije, a ovih dana se sa suprugom pojavila na prijemu povodom Dana nezavisnosti BiH.

Dugo nijedna prva dama u Bosni i Hercegovini nije zaintrigirala javnost kao Mirela Bećirović, supruga člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića.

Iako se ne pojavljuje često u javnosti, zbog istančanog i profinjenog stila postala je modna ikona u zemlji, a sada se pojavila na prijemu povodom Dana nezavisnosti BiH koji je održan u sarajevskoj Vijećnici.

Mirela je na sebi nosila elegantnu crnu haljinu s velikim bijelim detaljem na lijevom ramenu te je i ovoga puta ukrala svu pozornost svojim izgledom. 

Naime, Mirela je posebnu pažnju privukla na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu gdje je zablistala u glamuroznoj haljini dostojnoj i holivudskog crvenog tepiha, a svojim odjevnim kombinacijama voli se pohvaliti i na Instagramu.

“Uglavnom sama biram odjevne kombinacije. Pored toga što se trudim lijepo izgledati, jako mi je bitno da se ugodno osjećam u tome što nosim na sebi. Ne pratim slijepo trendove”, kazala je Mirela za Azru.

administrator