Najava koncerta “Tuzli s ljubavlju”, nedelja 1. oktobar 2023. Trg slobode u 19.30 sati

Spread the love

Povodom obilježavanja  80. godišnjice oslobođenja Tuzle, sutra  na Trgu slobode održat će se koncert nazvan po jednoj od mnogobrojnih pjesama posvećenih Tuzli, “Tuzli s ljubavlju”, a na njemu će se okupiti tuzlanski muzičari koji su Tuzli posvetili pjesme.

Zato u nedjelju, 1. oktobra 2023. godine, pozivamo sve Tuzlanke i Tuzlake i naše drage goste iz drugih gradova, da dođu na Trg slobode u 19.30 da zajedno zapjevamo i obilježimo ovu značajnu godišnjicu našeg grada.

Na koncertu će nastupiti oni koje nikako ne smijemo zaboraviti zbog doprinosa kojeg su dali afirmaciji Tuzle, ali i mlade snage koje nastavljaju kroz svoja djela slaviti Tuzlu.

Na koncertu će nastupiti Nedžad Salković, Safet Dedajić, Nesib Delibegović Nesko, Ramiza Milkunić, Ekrem Hadžić Soso, Lejla Mešalić, Nedžad Telalović, Džihad Polić, Muhamed Nalić Hame, Željko Lešić, Eldar Crnogorčević Edža, Faruk Nadžaković, Dženana Huseinagić, Adnan Hadžibegić Hera, Ermin Jahić Trombi, Renata Bagarić, La Paloma Blanca, Senad Ajanović Senčo, Anel Kovačević, Adna Azabagić, Denis Hadžić, Davor Tarade, Negra Čičić, Hor “Tuzlanke”,  Dječiji hor „Slavuj“, VIS Retro i dr.

 

administrator