“Nismo bili na Prijović, ali na koncert Dine Merlina bi još jednom otišli”

Spread the love

Produkcija igra sa svijetlima i laserima uz Dino pjesme je Arenu pretvorila u magično mjesto, a obožavatelji u Zagrebu su ga čekali godinama da zajedno otpjevaju njegove hitove

Dobro mi došli dragi prijatelji. Ma kakav je ovo prizor ljudi! Pa to je fantastično. Izgleda baš kao da nešto lijepo treba da se desi, obratio se publici na početku koncerta i nastavio s pjesmom ‘Nešto lijepo treba da se desi’. Merlin je uzeo gitaru i upitao publiku kako je. Oni su odgovorili vriskom, a Merlin je govorio o ružnim i lijepim stvarima koje su mu se dogodile posljednjih godina.

– Kao što vidite jako se lijepo osjećam. Malo mi je tijesno odijelo, prvi put sam ga večeras obukao pa dok se ne prilagodi. Poželio sam vas se jer se dugo nismo vidjeli 6, 7, 8 godina. Jedan ogroman period. Djeca krenu u školu počnu da se zaljubljuju. Svega je bilo za ovih nekoliko godina, ali kad to sve saberem, najvažnije je da sam postao – ‘dedo’.

Nakon sat vremena Merlin je presvukao bijelu košulju u šarenu. Nizao je Dino hit za hitom, a publika je svaku pjesmu nagradila pljeskom. 

Njegova gošća je bila ‘balkanska kraljica trapa’ Senidah. Zajedno su otpjevali ‘Dođi’. Njegova iduća gošća je bila Ivana BanfićNa pozornicu je izašla u ljubičastoj haljini s prorezom. 

-Kakva haljina – komentirao je Dino. Cijela Arena je s njima pjevala ‘Godinama’.

Veliki šareni baloni prekrili su glave publike na parteru. Baloni su ‘putovali’ prema Dinu, a on ih je vraćao publici. Senidah je nakon njihovog dueta pratila koncert iz vip dijela.

Koliko ga je publika bila željna pokazala je kad je cijelu minutu skandirala njegovo ime. Čekali su na ovaj koncert pet godina.

Oko 22.000 obožavatelja bilo je u petak u Areni. Za razliku od koncerata Aleksandre Prijović gdje su većinom bile mlađe generacije, kod Dine su bili zreli, zaljubljeni parovi. 

– Nismo bili na Aleksandrinim koncertima, ali rado bismo otisli na jos jedan Dinin koncert – rekao nam je par iz Rijeke, Dino se za kraj zahvalio publici.

– Hvala vam za sve godine, pjevanje i uzdahe. Vi ste moj san. Hvala vam za još jednu prekrasnu noć. Živi i radosni – poželio im je Dino.

administrator