Zašto u BiH svi vole gledati vremensku prognozu: ‘Voditeljica je ista Adriana Lima

Spread the love

Nova voditeljica na bosansko-hercegovačkoj televiziji, Nora Šahinpašić plijeni pozornost gledatelja svojom vitkom figurom, a mnogi je uspoređuju i s poznatom manekenkom

Nora Šahinpašić (20), već više od godinu dana vodi vremensku prognozu na bosansko-hercegovačkoj televizji OBN. Mlada djevojka zbog svog aktraktivnog izgleda postala je hit na društvenim mrežama.

@100postobosanka

“Učinkovita vremenska prognoza na televiziji temelji se na kvalitetnoj meteorološkoj informaciji i njezinu dopadljivom predstavljanju. U radu smo ponudili standarde izrade i predstavljanja vremenskog izvještaja kao na modernim TV kućama u svijetu, a ne na staromodan način kako to prakticiraju ostali mediji.” #norasahinpasic #bosniaandherzegovina #obntelevizija #weathergirl #bosna #balkan #vremenskaprognoza

♬ Dale – Jala Brat & Buba Corelli & Hava

Na Tik Toku su napravili kompilaciju njenih isječaka na kojima vodi prognozu, a pregledani su više od milijun puta.

‘Bosanska Adriana Lima’, ‘Isa je Adriana Lima’, ‘Zbog nje bi prognozu gledao svaki dan’, ‘Koliko je samo zgodna i lijepa’, ‘Prekrasna voditeljica’, samo su neki od komentara, a Norina videa dijele i korisnici Tik Toka iz drugih dijelova svijeta.

– Učinkovita vremenska prognoza na televiziji temelji se na kvalitetnoj meteorološkoj informaciji i njezinu dopadljivom predstavljanju. U radu smo ponudili standarde izrade i predstavljanja vremenskog izvještaja kao na modernim TV kućama u svijetu, a ne na staromodan način kako to prakticiraju ostali mediji – napisali su ranije na službenom YouTube profilu televizije.

administrator