Nova princeza Bruneja nosila je 10 VJENČANICA, posljednja je FASCINANTNO LIJEPA

Spread the love

Od nje doslovce STAJE DAH, izgleda baš kao iz bajke

O raskošnoj, nevjerovatnoj ceremoniji vjenčanja zgodnog princa od Bruneja, Abdula Matina, i njegove izabranice Aniše Rosne Ise Kalabić već danima unazad raspredaju gotovo svi svjetski mediji. Proslava njihovog vjenčanja trajala je 10 dana, a u ponedeljak, 16. januara, joj je, poslije brojnih prijema i zabava, konačno došao kraj. Čini se da je lijepa nevjesta najlepšu i najmoderniju vjenčanicu ostavila za kraj.

Ova brineta, koja sa očeve strane korjene vuče sa Balkana, tačnije iz Hrvatske, riješila je da njeno posljednje vjenčano izdanje  bude u duhu tradicije, ali da istovremeno oslikava savremene trendove.

Zadivljujuću kreaciju potpisuje libanski modni dizajner visoke mode Zuhair Murad, poznat po tome što sarađuje sa najvećim holivudskim zvijezdama, a zadužen je za neke od izdanja koje su nosile i Bijonse, Šakira, Tejlor Svift, Dženifer Lopez, Hajdi Klum… I sam je na Instagramu podijelio fotografije ove mlade, poželjevši paru “život u ljubavi i sreći”.

Aniša je zaista izgledala očaravajuće u fascinantnoj kreaciji koja ostavlja bez daha, bez obzira kakav stil lično preferirate. Riječ je o vjenčanici boje slonovače od nježne, delikatne tkanine po kojoj su svjetlucavim nitima i šljokicama izvezeni sitni cvijetni detalji.

U kompletu sa ovom predivnom haljinom stiže i izrazito dugačak veo od prozirnog tila sa cvjetićima, a nevjesta je nosila i skupocijenu tijaru, te upečatljiv dijamantski nakit i clutc torbicu od istog materijala kao i vjenčanica.

Podsjetimo, Aniša je unuka savjetnika lidera Bruneja, sultana Hasanala Bolkijaha, odnosno Abdulovog oca. Novopečeni supružnici poznaju se od malih nogu, a par se vjerio u oktobru 2023, kada se zapravo prvi put i čulo za njihovu ljubav. Mediji pišu da je par bio zajedno nekoliko godina, ali detalji njihove romanse nisu poznati javnosti.

Lijepa brineta ima 29 godina, studirala je u Batu u Engleskoj, a danas poseduje turističku agenciju i osnivač je modnog brenda.

Princ Abdul od Bruneja je četvrti sin i deseto dijete sultana, a šesti je u redu za tron. Proslavio se na društvenim mrežama, samo ga na Instagramu prati 2, 4 miliona pratilaca, a često ga zovu “najpoželjnijim frajerom Azije”. Iako njegov luksuzan način života i te kako privlači pažnju na mrežama – privatni avioni, superjahte, egozotični kućni ljubimci, najskuplji hoteli – tamošnji mediji tvrde da je ovaj 32-godišnjak zapravo skroman, ljubazan i šarmantan. Trenutno služi kao pilot u Kraljevskim vazduhoplovnim snagama Bruneja i ima čin majora.

administrator