Severina oduševila publiku u Skoplju

Spread the love

Prepuna Arena Borisa Trajkovskog u Skoplju dočekala je sinoć Severinu, koja je svoju aktuelnu dvoransku turneju ovim koncertom proširila i izvan granica Hrvatske.

Jednu od omiljenih regionalnih pjevačica Makedonci su oduševili jednako koliko i ona njih tokom dvočasovnog nastupa.

“Ovo nam je treći koncert u Areni Boris Trajkovski i nisam očekivala ovakav koncert… Ovaj put nismo imali ni plesače, ali nisu nam ni trebali, ja sam odradila sve umjesto njih (smijeh), ni veliku video produkciju, ali ono do čega ja jako držim i do čega mi je stalo, jer je to moje pogonsko gorivo, je odličan bend, odlični muzičari, kojih je bilo jako puno na bini i koji su dali sve od sebe da ova večer ostane zauvijek upamćena i zauvijek urezana u srca publike, ali i nas samih.… I oni i ja smo bili osupnuti i blagoslovljeni što smo vidjeli nove generacije koje pjevaju naše pjesme, kao i one dobro poznate ljude, koji su već dolazili na naše koncerte u Makedoniji”, rekla je Severina.

Zahvalila se Skoplju na nesebičnoj ljubavi koju su joj pružali tokom svake kompozicije.

“Moram reći da je ovo bio jedan od najboljih koncerata… Pritom ne računam samo Makedoniju. Jedan od najboljih koncerata uopće… Hvala vam”, izjavila je Severina nakon koncerta.

administrator