Slavna pjevačica pozirala potpuno gola: “Vraćam se samoj sebi”

Spread the love

Američka pjevačica Kesha privukla je pažnju svojih obožavalaca nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira gola.

“Vraćam se samoj sebi”, napisala je u opisu objave na Instagramu.

Naime, Kesha je nedavno uspjela i zvanično prekinuti saradnju sa producentom Lukaszom Gottwaldom, poznatijim kao Dr. Luke, i njegovom producentskom kućom Kemosabe. Njihova saradnja je, nakon višestrukih tužbi, prekinuta vansudskom nagodbom.

Nagodba je došla oko šest mjeseci nakon što su Kesha i Gottwald pristali da riješe njegovu tužbu za klevetu van suda prije zakazanog suđenja, gotovo deceniju nakon što je ona prvi put tužila producenta nagrađenog Grammyjem, optužujući ga za seksualno, emocionalno i fizičko zlostavljanje, prenosi Index.hr.

Nakon nagodbe, obje su strane objavile izjave putem Instagrama, a Kesha je tvrdila da “ne može ispričati” detalje navodnog seksualnog zlostavljanja sa kojim se suočila od Gottwalda, koji je poručio da joj želi “dobro” i nastavlja poricati optužbe.

“Samo Bog zna šta se dogodilo te noći. Kao što sam uvijek govorila, ne mogu prepričati sve što se dogodilo. Veselim se što ću zatvoriti vrata ovog poglavlja svog života i započeti novo. Ne želim ništa osim mira svim uključenim stranama”, napisala je Kesha.

Kesha je isprva tužila Gottwalda zbog tvrdnji da ju je drogirao i seksualno napastovao 2005. On je negirao tvrdnje i podnio protivtužbu iste godine. 2016. godine Keshine tvrdnje odbačene su na sudu.

“Iako cijenim Keshu što ponovno priznaje da ne može prepričati šta se dogodilo te noći 2005, apsolutno sam siguran da se ništa nije dogodilo. Nikada je nisam drogirao niti je napao i nikada to nikome ne bih učinio. Za dobrobit svoje obitelji, gotovo 10 godina snažno sam se borio da očistim svoje ime”, napisao je Gottwald u svojoj izjavi.

administrator