Svim rudarima naše čestitke povodom vašeg praznika Dana rudara, uz pozdrav SRETNO

Pozdrav "sretno" odzvanja starim rudarskim hodnicima dok se pripremamo za silazak u jednu od dvije jame u kojima su se ove i prošle godine dogodile nesreće sa smrtnim ishodom za devet rudara. Devet porodica je ostalo bez očeva, sinova, braće... Izgubili su život zarađujući "rudarski hljeb sa sedam kora". (Mustafa Öztürk - Anadolu Agency)

Spread the love

U povodom obiljažavanja 21. decembra – Dana rudara Valter.com upučuje čestitku svim rudarima Bosne i Hercegovine, u kojoj stoji:

„Povodom obilježavanja 21. decembra – Dana rudara, svim rudarima svih rudnika, površinskih kopova,  Tuzlanskog kantona, Federacije i Bosne i Hercegovine, upućujemo najiskrenije čestitke povodom vašeg praznika.

Od srca vam želimo dobro zdravlje, uspjeh i bolje plate.

Također, ovaj praznik čestitamo i vašim porodicama koji vas čekaju kod kuća.

Sretan Dan rudara, uz rudarski pozdrav SRETNO.

Pozdrav “sretno” odzvanja starim rudarskim hodnicima dok se pripremamo za silazak u jednu od dvije jame u kojima su se ove i prošle godine dogodile nesreće sa smrtnim ishodom za devet rudara. Devet porodica je ostalo bez očeva, sinova, braće… Izgubili su život zarađujući “rudarski hljeb sa sedam kora”. (Mustafa Öztürk – Anadolu Agency)

administrator