Crna Nostradamusova predviđanja za 2024. godinu

Spread the love

Nostradamus, francuski astrolog iz 16. vijeka, poznat je kao „prorok propasti“. Njegova predviđanja, ne baš svijetla, odnose se i na 2024. godinu.

Kako prenosi “Nypost.com”, prema njegovom tekstu iz 1555. „Les Propheties“ („Proročanstva“), ova godina donosi kontinuirane globalne sukobe, uključujući rat na morima, kraljevska previranja i humanitarnu katastrofu.

Njegova vizija budućnosti izložena je u 942 katrena, i dok su njegovi spisi pomalo nejasni, pripisuje mu se da je predvidio uspon Adolfa Hitlera, ubistvo Džona Kenedija, napade 11. septembra, kao i pandemiju virusa korona.

Kako izgledaju njegova predviđanja za 2024. godinu?

Princ Hari postaje kralj?

Jedan od pasusa u njegovom dugačkom tekstu kaže da će „kralj ostrva“ biti „istjeran silom“. Neki misle da Nostradamus misli na kralja Karla III. Drugi pasus navodno o Čarlsu kaže „ubrzo nakon toga (katastrofalnog rata) biće pomazan novi kralj / koji će dugo vremena umirivati zemlju“, prema “IFLScience”.

Kina u burnim vremenima?

Nostradamus je predvidio „borbu i pomorsku bitku“ i rekao da će „crveni protivnik postati blijed od straha, uplašivši veliki okean“. Neki misle da bi „crveni protivnik“ mogao da misli na Kinu i njenu crvenu zastavu.„Pomorska bitka“ bi, kažu, mogla da se odnosi na tenzije Kine sa ostrvom Tajvan. Peking, glavni grad Kine, ima najveću mornaricu na svijetu.

Klimatska katastrofa?

Klimatska kriza je postala očiglednija poslednjih godina sa porastom požara i rekordno visokim temperaturama.

Nostradamus predviđa da će biti još gore.

„Suva zemlja će se još više osušiti, a kada se to vidi biće velikih poplava“, napisao je on.

Takođe je predvidio ekstremne vremenske prilike i glad u svijetu.

„Veoma velika glad zbog štetnog talasa“, rekao je on

administrator