Spread the love

Naravno, odmah su krenule reakcije na društvenim mrežama. Jedni su joj zamjerili nedostatak profesionalizma, dok su se drugi, referirajući se na njezino pokazivanje srednjeg prsta, našalili napisavši kako “i oni isto misle o svom poslu”

Voditeljica BBC Newsa Maryam Moshiri pokazala je srednji prst u programu uživo, a snimka je ubrzo postala viralna.

Naime, Moshiri nije znala da je krenulo snimanje pa ju je kamera uhvatila sa srednjim prstom u zraku nakon što je završilo odbrojavanje programa.

Čim je shvatila da se program emitira uživo, jedna od glavnih voditeljica BBC-jeve mreže ekspresno se uozbiljila i počela čitati naslove vijesti o Borisu Johnsonu.

o onda je napravila još jedan gaf pa je, govoreći o pandemiji covida-19, umjesto “koronavirus” rekla “coronaverse”.

Naravno, odmah su krenule reakcije na društvenim mrežama. Jedni su joj zamjerili nedostatak profesionalizma, dok su se drugi, referirajući se na njezino pokazivanje srednjeg prsta, našalili napisavši kako “i oni isto misle o svom poslu”.

“Od čovjeka do robota u samo jednoj sekundi kad je shvatila da je u eteru”, “Haha svaka čast dušo, najiskrenija stvar koju sam vidio na BBC-ju u zadnjih 15 godina”, “Trebalo bi je unaprijediti u generalnu direktoricu. Ovo je prvi put da vidim normalnu osobu na BBC-ju”, “E pa ovo je smiješno”, još su neki od komentara.

administrator